7 λόγοι να γίνεις

Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC

Μάθε την Ελληνική μέθοδο Προσωπικής Βελτίωσης Expansion Method που είναι η καλύτερη λύση για όσους δεν κατάφεραν να σπουδάσουν Ψυχολογία ή θέλουν να προσθέσουν ένα πανίσχυρο θεραπευτικό εργαλείο στην φαρέτρα τους. 

7 λόγοι να γίνεις Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης PdC 4

  • Ήθελες πάντα να σπουδάσεις ψυχολογία αλλά δεν τα κατάφερες;
  • Σου αρέσει να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου ουσιαστική βοήθεια;
  • Μήπως ήρθε η ώρα να σπουδάσεις αυτό που πάντα ήθελες;
  • Θέλεις να αρχίσεις επιτέλους να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο αλλά δεν ξέρεις πως;

Η Ελληνική μέθοδος Προσωπικής Βελτίωσης Expansion Method είναι η καλύτερη λύση και παρακάτω θα σας αναπτύξουμε το γιατι. 

Τι είναι η Expansion Method. 

Η μέθοδος άμεσης προσωπικής βελτίωσης μέσω της συναισθηματικής αποφόρτισης (trauma release) είναι μια επιστημονική μέθοδος προσαρμοσμένη για το ευρύ κοινό. Είναι μια συνθετική, συνδυαστική ψυχολογική μεθοδολογία που μπορεί να εκπαιδευτεί σε αυτήν όποιος το θελήσει και να την προσφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας μια νέα καριέρα ή επεκτείνοντας τις προσφερόμενες του θεραπείες. 

Την μαθαίνουν ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι προσωπικής ανάπτυξης, life coach, NLP practitioners, κοινωνιολόγοι, Κοινωνικοί λειτουργοί για να εμπλουτίσουν την πρακτική τους με ένα νέο, ταχύτατο και αποτελεσματικότατο εργαλείο αλλά και εκπαιδευτικοί, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εναλλακτικοί – συμπληρωματικοί θεραπευτές που επιθυμούν μια επιστημονική αναβάθμιση των υπηρεσιών τους. 

Η εκπαίδευση διαρκεί μόλις 9 μηνες δια ζώσεις ή εξ αποστάσεως και περιλαμβάνει: Εκμάθηση Αρχές Συμβουλευτικής, Expansion Συμβουλευτική, Προσωπική Χρήση Expansion Method, Επαγγελματική κατάρτιση Expansion Method (Πιστοποίηση Σύμβουλος PdC), Επαγγελματική κατάρτιση Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης (Πιστοποίηση Σύμβουλος SEL) Εποπτευόμενη πρακτική και ευκαιρία για συμμετοχή σε βραβευμένες φιλανθρωπικές δράσεις. 


Οι 7 λόγοι που κάνουν την Expansion Method την καλύτερη επιλογή σου.

1. Είναι μια ολοκληρωμένη επιστημονική μεθοδολογία, εύκολη στην εφαρμογή, ακίνδυνη και αφάρμακος που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.

Φτιαγμένη για να μπορούν να την εφαρμόσουν άνθρωποι με ή χωρίς προηγούμενες γνώσεις ψυχολογίας ή συμβουλευτικής. Ιδανική για εναλλακτικούς ή συμπληρωματικούς θεραπευτές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις θεραπευτικές τους υπηρεσίες με ένα άκρως επιστημονικό εργαλείο. 

2. Είναι Ελληνική και διδάσκεται απ ευθείας από τους δημιουργούς της. 

Είναι τεράστια ευκαιρία αλλά και μοναδική εμπειρία να διδάσκεσαι μια μεθοδολογία από τους δημιουργούς της. Ο Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας είναι ο βασικός εισηγητής των επαγγελματικών τμημάτων, με την Γιάννα Φαφαλιού, Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια, Σαπφώ Στραβαρίδου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Life Coach και την Γεωργία Χατζηνικολάου, Ψυχολόγος. 

3. Η εκπαίδευσή της διαρκεί μόλις 9 μήνες και καταλήγει σε Diploma: Personal Development Consultant PdC.

H εκπαίδευση βασίζεται πάνω στην έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και την καθιστά την πιο γρήγορη, αποτελεσματική και πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρακτική που υπάρχει στην Ελλάδα. Διαβάστε την δημοσιευμένη μελέτη του Κέντρου εδώ που κατάφερε να μειώσει τον χρόνο της εκπαίδευσης και ταυτόχρονα να αναβαθμίζει δραματικά την ποιότητά της. Η Πιστοποίηση PdC δίνει την δυνατότητα για προσωπικές συνεδρίες, εκπαιδευτικές ή θεραπευτικές με την άδεια χρήσης της Expansion Method.  

4. Γιατί λαμβάνεις και 2η Πιστοποίηση ως Σύμβουλος Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης (SEL Consultant).

Πάρε στα χέρια σου την συναισθηματική και κοινωνική μάθηση των δεκτών σου και προσφερε πραγματική, ουσιαστική εκπαίδευση συναισθηματικής διαχείρισης, ενσυναίσθησης, προσωπικών κινήτρων κ.α. με προσωπικές εβδομαδιαίες συνεδρίες. 

5. Δυνατότητα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση κάνοντάς την προσβάσιμη σε όλους όσους μιλάνε ελληνικά (ανεξαρτήτως τοποθεσίας).

 Με συνδυασμό ασύγχρονης και σύγχρονης μάθησης έχει εξελίξει ένα από τα πιο ευχάριστα συστήματα διαδικτυακής εκπαίδευσης. Ο κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του προσωπικό Σύμβουλο και Επόπτη που του λύνει άμεσα όποια προσωπική απορία μπορεί να έχει. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα εποπτευόμενης διαδικτυακής πρακτικής δίνει την δυνατότητα για πολύ υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και υπηρεσία. 

6. Μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα την νέα σου καριέρα με το τέλος της εκπαίδευσης.

Σε 9 μήνες από σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις την νέα σου καριέρα με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την νόμιμη επιχείρησή σου, πελατολόγιο, ακόμα και μαθήματα για την σωστή προβολή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. 

7. Μπορείς να κερδίσεις εύκολα Υποτροφία -51% της εκπαίδευση κάνοντάς την την πιο οικονομική λύση στην επαγγελματική εκπαίδευση Ψυχολογικής Μεθοδολογίας συμμετέχοντας στα βραβευμένα προγράμματα κοινωνικής προσφοράς του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα σε όλους θελήσουν να προσφέρουν κοινωνικό έργο συναισθηματικής αποφόρτισης και προσωπικής βελτίωσης με εκπαιδευτικές ή θεραπευτικές συνεδρίες σε ευπαθής ομάδες, μέσω των βραβευμένων δράσεων της ΡΟΗ Αμκε. Στο τέλος της δράσης θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση όλοι οι συμμετέχοντες και θα τιμηθούν με την Αναγνώριση Ερευνητή από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων. 

Η Expansion Method είναι η πιο σύγχρονη, γρήγορη, αποτελεσματική μέθοδος προσωπικής βελτίωσης που καταφέρνει να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, από το τέλος κιολας τις πρώτης εφαρμογής. Είναι η κατάλληλη εκπαίδευση για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ψυχολογία και την προσωπική βελτίωση αλλά μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατόν. 


Πάτα εδώ να κάνεις Δήλωση Ενδιαφέροντος.

Πάτα εδώ για περισσότερα για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Επισκέψου το site της Expansion Method.

Συγγραφέας - Βιβλιογραφία - Συνδεσμοι

  • Συγγραφέας: Αργυρης Σ. Μάρδας, συγγραφέας, ιδρυτής Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, δημιουργός της Expansion Method.

Πρόσφατα άρθρα

Layer 1
Σύνδεση Κατηγορίες
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.