bootcamp Ευτυχίας

12 Εβδομάδες προς την Ευτυχία

Πάρε μέρος στο πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα βελτίωσης Ευτυχίας του Αργύρη Σ. Μάρδα, εμπνευσμένο από το YALE: The Science of Well Being, με εργαλεία SEL και Προσωπικής Ανάπτυξης από την  Expansion Method.

To πρόγραμμα Bootcamp Ευτυχίας έχει ως σκοπό να σε βοηθήσει να βρεις την δική σου ευτυχία και να μάθεις πώς την διατηρείς στην ζωή σου. Μέσα σε 12 εβδομάδες θα μάθεις όλη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να παρακάμπτεις τις αγκυλώσεις της βιολογίας σου και να εισάγεις πραγματική ευτυχία στη ζωή και στην καθημερινότητά σου.

Συνδυάζει Ακαδημαϊκές γνώσεις μαζί με πρακτικές εφαρμογές και προσωπική καθοδήγηση. Ο απόλυτος συνδυασμός της επιτυχίας. Πάρε μέρος τώρα και γίνε και εσύ ένας από τους μαθητές μας που λέει: Οι εβδομάδες των προγραμμάτων του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων ήταν οι καλύτερες εβδομάδες στη ζωή μου. 

Εμπνευσμένο από το best seller coursera course του Πανεπιστημίου Yale και της Καθηγήτριας Ψυχολογίας Laurie Santos: The Science of Well Being. Με εργαλεία από το μεγαλύτερο ίδρυμα Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης παγκοσμίως, CASEL και με εργαλεία προσωπικής βελτίωσης από την βραβευμένη Ελληνική μέθοδο Expansion Method.

Απευθύνεται σε όλους μαθητές, γονείς, ενήλικες, εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς κ.α. που τους ενδιαφέρει να εφοδιαστούν με εργαλεία, δραστηριότητες και πρωτόκολλα για την βελτίωση της ζωής τους και των συνανθρώπων τους.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα διαπιστώσεις και εσύ ότι έτσι θα έπρεπε να ήταν όλα τα εξ αποστάσεως προγράμματα. Τα πρωτοποριακά εργαλεία που χρησιμοποιούμε θα σε κάνουν να συμμεριστείς και εσύ την άποψη των μαθητών μας ότι η μάθηση θα έπρεπε να ακολουθούσε αυτόν τον τρόπο.

Θα νιώσεις Αμεσότητα από τις συναντήσεις μας, Συντροφικότητα από την ουσιαστική επαφή με τους συμμαθητές σου αλλά και την Φροντίδα από τον δικό σου προσωπικό Επόπτη.

Ασύγχρονη Μάθηση: Με ένα κλικ παρακολουθείς όλα τα μαθήματα με τον δικό σου ρυθμό, από όπου θέλεις, όποτε θέλεις.

Σύγχρονη Μάθηση: Κάθε Τετάρτη απόγευμα συμμετέχεις στην Google Meet συνάντηση όπου συζητιόνται όλες οι απορίες και αναπτύσσονται όλες οι πρακτικές και πρωτόκολλα από τους ειδικούς του κέντρου.

Εργασίες: Με την εργασίες του προγράμματος θα επανεξετάσεις τον όρο εργασία στη ζωή σου. Οι εργασίες θα βοηθήσουν τον εγκέφαλό σου να επαναπρογραμματιστεί στην νέα του, ευτυχισμένη πραγματικότητα.

Δήλωσε τώρα ενδιαφέρον εδώ. 

Αν μιλάς ελληνικά μπορείς να το παρακολουθήσεις από όποιο σημείο της γης βρίσκεσαι.

Ναι, υπάρχουν περιορισμένες θέσεις (6) για κάθε πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Οι θέσεις αυτές καλύπτονται πολύ γρήγορα και ενδέχεται να υπάρχει διαφορά στο κόστος της συνδρομής. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να καλέσεις άμεσα στο 2109841088.

Είναι το απόλυτο βιωματικό πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Μέσα στις 12 εβδομάδες του προγράμματος θα καταφέρεις, όχι μόνο να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές που μπορεί να μην ήξερες ότι είχες, αλλά και να εισάγεις στην ζωή σου νέες συνήθειες και αξίες που θα σε κάνουν πιο επιτυχημένο και ευτυχισμένο. (Ύλη από: Yale, CASEL, Expansion Method).

Βασικός εισηγητής είναι ο Αργύρης Σ. Μάρδας, ιδρυτής του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και της Expansion Method, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Well Being Specialist, συγγραφέας. Επιστημονική Υπεύθυνος η Ψυχοθεραπεύτρια και τραγουδίστρια Γιάννα Φαφαλιού. Σύμβουλος ο Βαγγέλης Δρανδάκης.

Ναι βεβαίως, όχι μόνο υπάρχει πρόβλεψη αλλά είναι ενσωματωμένο μέσα στην Συνδρομή: Premium All inclusive προσφέροντάς σου 1 δωρεάν Συμβουλευτική συνεδρία με τους Συμβούλους Προσωπικής Ανάπτυξης και έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες τραύματος Expansion Method.

Αλλά ακόμα και αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν την Συνδρομή Premium κάθε μαθητής μας ανεξαρτήτως συνδρομής έχει τον δικό του προσωπικό Συνεργάτη και Επόπτη.

Ναι, με την ολοκλήρωση της βιωματικής εκπαίδευσης θα λάβεις το προσωποποιημένο πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων.

Αλλά πιο σημαντικό και από οποιοδήποτε Πιστοποιητικό είναι το πώς θα νιώθεις…

Τι θα μάθεις...

...να ζεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Θα μάθεις όλα όσα σε περιορίζουν να ζεις ευτυχισμένα και πως να τα παρακάμπτεις. Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση + Επαναπρογραμματισμό Πεποιθήσεων + Εργαλεία Προσωπικής Ανάπυξης. Όλα σε ένα!

Αυτογνωσία

Θα μάθουμε πως να αναδεικνύουμε τα θετικά μας στοιχεία και να βελτιώνουμε τα αρνητικά.

Αυτορρύθμιση

Θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας και να διορθώνουμε αρνητικές πεποιθήσεις.

Δεξιότητες Σχέσεων

Θα μάθουμε πώς δημιουργείς υγιής σχέσεις, πως διορθώνεις προβληματικές και πως ενδυναμώνεις τις οικογενειακές.

Κοινωνική Συνειδητότητα

Μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα, να δημιουργούμε σωστές κοινωνικές επαφές και να βρίσκουμε νέους φίλους.

Με ύλη από μεγαλύτερο ινστιτούτο SEL παγκοσμίως: SEL

Εμπνευσμένο από το πρόγραμμα του YALE:

The Science of Well Being

Με ενσωματωμένα εργαλεία της πιο γρήγορης μεθόδου προσωπικής βελτίωσης:

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι μαθητές  μας

Οφέλη Bootcamp Ευτυχίας

Όλες οι Γνώσεις, Δεξιότητες και Στάσεις που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, να βάζεις και να πετυχαίνεις θετικούς στόχους, να δημιουργείς και να διατηρείς κοινωνικές επαφές.

Καλύτερες επιδόσεις (εργασία, σχολειό, σχέσεις)

Βελτιωμένες συμπεριφορές και στάσεις

Θετική σκέψη και όραμα

Μείωση και Ρύθμιση του Άγχους

Βελτίωση της προσωπικότητας

Βελτίωση Σχέσεων και Συμπεριφορών

Δυνατότητα για Επαγγελματική Κατάρτιση SEL

Βελτίωση δεικτών Ευτυχίας (PERMA)

Πάρε τώρα την Πιστοποίησή σου

Είτε είσαι μαθητής, ενήλικας, γονέας, εκπαιδευτικός μπορείς να επωφεληθείς από το πιο περιεκτικό, δοκιμασμένο και εγκεκριμένο πρόγραμμα SEL στην Ελλάδα. Κέρδισε το πιστοποιητικό σου και αν θες, συνέχισε την επαγγελματική κατάρτιση σου!

 Ημερομηνίες

Επόμενος Κύκλος: Οκτώβριος 2020

Ασύγχρονη μάθηση: 15 λεπτά κάθε εβδομάδα

Σύγχρονη Μάθηση: 2 ώρες κάθε Τετάρτη 19:00-21:00.

Διάρκεια: 12 εβδομάδες

  • Οκτώβριος: 7, 14, 21, 28
  • Νοέμβριος: 4, 11, 18, 25
  • Δεκέμβριος: 2, 9, 16, 23

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Συνδρομές Μελών Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων

Το πραγματικό κόστος του προγράμματος αναγράφετε πάνω στο εκάστοτε πρόγραμμα. Μόνο τα μέλη μας μπορούν να απολαύσουν τα προγράμματα χωρίς να τα πληρώνουν στο πραγματικό κόστος, παρα μόνο υποστηρίζοντας την μηνιαία συνδρομή. 

Το πρόγραμμα Bootcamp Ευτυχίας έχει δέσμευση Συνδρομής 3 μηνών. 

Με εμάς είσαστε πάντα πρώτοι

Γραφτείτε στα Newsletters μας για να είστε πρώτοι στα νέα, στα άρθρα, στις προσφορές!
Βαλτε εδω το Email σας
Please wait...
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.