fbpx

bootcamp Ευτυχίας

Μια μοναδική εμπειρία Κοινωνική Συναισθηματική Μάθησης!

Bootcamp Ευτυχίας

Πάρε μέρος στο πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα Κοινωνικής Συναισθηματικής Mάθησης SEL που χρησιμοποιεί την βιωματική εκπαίδευση ως το απόλυτο εργαλείο μάθησης! Βελτιώνουμε την Ευτυχία Αναπτύσσοντας Δεξιότητες.  

Οφέλη SEL

Όλες οι Γνώσεις, Δεξιότητες και Στάσεις που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, να βάζεις και να πετυχαίνεις θετικούς στόχους, να δημιουργείς και να διατηρείς κοινωνικές επαφές.

Καλύτερες επιδόσεις (εργασία, σχολειό, σχέσεις)

Βελτιωμένες συμπεριφορές και στάσεις

Θετική σκέψη και όραμα

Μείωση και Ρύθμιση του Άγχους

Βελτίωση της προσωπικότητας

Βελτίωση Σχέσεων και Συμπεριφορών

Δυνατότητα για Επαγγελματική Κατάρτιση SEL

Βελτίωση δεικτών Ευτυχίας (PERMA)

Νέος διασκεδαστικός τρόπος να μαθαίνεις

Με Προσωπικό Συνεργάτη και Σύμβουλο. Θα έχεις τον δικό σου Συνεργάτη που μαζί του θα κάνεις όλες τις εβδομαδιαίες εργασίες.

Και τον δικό σου Επόπτη (Πιστοποιημένος Σύμβουλος του Κέντρου μας) που μπορείς να τον ρωτήσεις ότι θες και να πάρεις μια προσωπική απάντηση!

Τι θα μάθεις…

…να ζεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Θα μάθεις να ζεις ευτυχισμένα και πως να τα υπερνικάς όλα όσα σε περιορίζουν.

Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση SEL + Επαναπρογραμματισμό Πεποιθήσεων + Εργαλεία Προσωπικής Ανάπτυξης.

Όλα σε ένα!

Αυτογνωσία

Θα μάθουμε πως να αναδεικνύουμε τα θετικά μας στοιχεία και να βελτιώνουμε τα αρνητικά.

Αυτορρύθμιση

Θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας και να διορθώνουμε αρνητικές πεποιθήσεις.

Δεξιότητες Σχέσεων

Θα μάθουμε πώς δημιουργείς υγιής σχέσεις, πως διορθώνεις προβληματικές και πως ενδυναμώνεις τις οικογενειακές.

Κοινωνική Συνειδητότητα

Μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα, να δημιουργούμε σωστές κοινωνικές επαφές και να βρίσκουμε νέους φίλους.

Με ύλη από μεγαλύτερο ινστιτούτο SEL παγκοσμίως: SEL

Εμπνευσμένο από το πρόγραμμα του YALE:

The Science of Well Being

Με ενσωματωμένα εργαλεία της πιο γρήγορης μεθόδου προσωπικής βελτίωσης:

Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για τους καιρούς που περνάμε. Ενεργοποιεί με τα κατάλληλα εργαλεία την εσωτερικής μας δύναμη και μας ενδυναμώνει για να φτιάξουμε τις σχέσεις μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Απευθύνεται σε όλους μαθητές, γονείς, ενήλικες, εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς κ.α. που τους ενδιαφέρει να εφοδιαστούν με εργαλεία, δραστηριότητες και πρωτόκολλα για την βελτίωση της ζωής τους και των συνανθρώπων τους.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα διαπιστώσεις και εσύ ότι έτσι θα έπρεπε να ήταν όλα τα εξ αποστάσεως προγράμματα. Τα πρωτοποριακά εργαλεία που χρησιμοποιούμε θα σε κάνουν να συμμεριστείς και εσύ την άποψη των μαθητών μας ότι η μάθηση θα έπρεπε να ακολουθούσε αυτόν τον τρόπο.

Θα νιώσεις Αμεσότητα από τις συναντήσεις μας, Συντροφικότητα από την ουσιαστική επαφή με τους συμμαθητές σου αλλά και την Φροντίδα από τον δικό σου προσωπικό Επόπτη.

Ασύγχρονη Μάθηση: Με ένα κλικ παρακολουθείς όλα τα μαθήματα με τον δικό σου ρυθμό, από όπου θέλεις, όποτε θέλεις.

Σύγχρονη Μάθηση: Κάθε Τετάρτη απόγευμα συμμετέχεις στην Google Meet συνάντηση όπου συζητιόνται όλες οι απορίες και αναπτύσσονται όλες οι πρακτικές και πρωτόκολλα από τους ειδικούς του κέντρου.

Εργασίες: Με την εργασίες του προγράμματος θα επανεξετάσεις τον όρο εργασία στη ζωή σου. Οι εργασίες θα βοηθήσουν τον εγκέφαλό σου να επαναπρογραμματιστεί στην νέα του, ευτυχισμένη πραγματικότητα.

Δήλωσε τώρα ενδιαφέρον εδώ. 

Αν μιλάς ελληνικά μπορείς να το παρακολουθήσεις από όποιο σημείο της γης βρίσκεσαι.

Ναι, υπάρχουν περιορισμένες θέσεις (6) για κάθε πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Οι θέσεις αυτές καλύπτονται πολύ γρήγορα και ενδέχεται να υπάρχει διαφορά στο κόστος της συνδρομής. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να καλέσεις άμεσα στο 2109841088.

Είναι το απόλυτο βιωματικό πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Μέσα στις 12 εβδομάδες του προγράμματος θα καταφέρεις, όχι μόνο να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές που μπορεί να μην ήξερες ότι είχες, αλλά και να εισάγεις στην ζωή σου νέες συνήθειες και αξίες που θα σε κάνουν πιο επιτυχημένο και ευτυχισμένο. (Ύλη από: Yale, CASEL, Expansion Method).

Βασικός εισηγητής είναι ο Αργύρης Σ. Μάρδας, ιδρυτής του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και της Expansion Method, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Well Being Specialist, συγγραφέας. Επιστημονική Υπεύθυνος η Ψυχοθεραπεύτρια και τραγουδίστρια Γιάννα Φαφαλιού. Σύμβουλος ο Βαγγέλης Δρανδάκης.

Ναι βεβαίως, όχι μόνο υπάρχει πρόβλεψη αλλά είναι ενσωματωμένο μέσα στην Συνδρομή: Premium All inclusive προσφέροντάς σου 1 δωρεάν Συμβουλευτική συνεδρία με τους Συμβούλους Προσωπικής Ανάπτυξης και έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες τραύματος Expansion Method.

Αλλά ακόμα και αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν την Συνδρομή Premium κάθε μαθητής μας ανεξαρτήτως συνδρομής έχει τον δικό του προσωπικό Συνεργάτη και Επόπτη.

Ναι, με την ολοκλήρωση της βιωματικής εκπαίδευσης θα λάβεις το προσωποποιημένο πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων.

Αλλά πιο σημαντικό και από οποιοδήποτε Πιστοποιητικό είναι το πώς θα νιώθεις…

 Ημερομηνίες

Επόμενος Κύκλος: Οκτώβριος 2020

κάθε Τετάρτη 19:00-21:00

Διάρκεια: 12 εβδομάδες

Οκτώβριος: 7, 14, 21, 28

Νοέμβριος: 4, 11, 18, 25

Δεκέμβριος: 2, 9, 16, 23

Κόστος

Επωφεληθείτε της εκπτώσεως -20% Εφάπαξ του προγράμματος Bootcamp Ευτυχίας. Όλες οι συνδρομές υποστηρίζουν το έργο του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. 

Με εμάς είσαστε πάντα πρώτοι

Γραφτείτε στα Newsletters μας για να είστε πρώτοι στα νέα, στα άρθρα, στις προσφορές!
Βαλτε εδω το Email σας
Please wait...
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.