Εισαγωγή στη Θετική Ψυχολογία
- Περιγραφή
- Ύλη
- Απόψεις
Τι είναι η Θετική Ψυχολογία;
Η Θετική Ψυχολογία είναι ο κλάδος της ψυχολογίας ο οποίος ασχολείται με την προαγωγή της ευζωίας, της ευημερίας και της ανάπτυξης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να απολαμβάνουν το δυνατόν περισσότερο τη ζωή τους.
To πρόγραμμα Εισαγωγή στην Θετική Ψυχολογία έρχεται για να μας γνωρίζει τα οφέλη της Θετικής Ψυχολογίας αλλά και να μας εκπαιδεύσει στα πιο σημαντικά εργαλεία της. Είναι ένα πρόγραμμα για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την Θετική Ψυχολογία και να την εισάγουν στην ζωή ή στην θεραπευτική πρακτική τους.
Προσφέρεται από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων και από τους επιστημονικούς του συνεργάτες.
Σε ποιους απευθύνεται;
Ειδικό πρόγραμμα για ειδικούς Ψυχικής Υγείας (Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Life Coach, Κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.) αλλά και για επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με ανθρώπους.
Πώς λειτουργεί;
Η εκπαίδευση χωρίζετε σε 2 φάσεις. Την Παρουσίαση (3 ώρες) και την Εκπαίδευση Εξειδίκευσης (16 ώρες).
Στην Παρουσίαση θα μάθουμε τις γενικές πληροφορίες και θεωρητικές προσεγγίσεις. Στην Εκπαίδευση Εξειδίκευσης θα γνωρίσουμε την βασική θεωρία της Θετικής Ψυχολογίας και θα μάθουμε τα βασικά εργαλεία της με την μορφή Βιωματικού Εργαστηρίου.
Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω Zoom. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε 2 ημέρες, Σαββατοκύριακο μέσω ZOOM από τις 10:00-18:00 με ένα μεγαλύτερο διάλειμμα 14:00-15:00.
Το επαγγελματικό πρόγραμμα προσφέρει Επαγγελματική Βεβαίωση Σπουδών.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα λάβεις Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων, πιστοποιημένο κέντρο από τον Τεχνοβλαστό ACTA του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα εγγραφείς δωρεάν ως επαγγελματικό μέλος του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων.
Ετικέτες - Tags
984 antibullying Covid 19 drasi.eu EQ SEL Self Care Έρευνα Ύπνος Αγάπη Αργύρης Μάρδας Βίκυ Παταργιά Βελτίωση Ζωής Γιούλα Κουβατσέα Γιώργος Στυλιανόπουλος Γονείς Διαλογισμός Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης ΕΡΤ Ειρήνη Αργύρη Εκπαιδευτικοί Εποπτεία ΚΣΜ Καλοσύνη Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση Κωνσταντίνος Νικ. Συρίγος Μεγάλωσα Νάνσυ Λάμπρου Νοσταλγία Οδηγός Συναισθηματικής Διαχείρισης Παιδιά Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας Πόλεμος Πόνος Συγχώρεση Συνέντευξη Συναισθηματική Νοημοσύνη Τραυλισμός Υπερηφάνεια Φιλανθρωπικές δράσεις εγκέφαλος εκφοβισμός ευτυχία σχέση τηλεμάθηση