Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη

Συναντήσεις Συναισθηματικής Νοημοσύνης
“κάτω από την Ακρόπολη” για βελτίωση των επιπτώσεων της πανδημίας #μένουμε_ασφαλείς

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων, το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την μέθοδο άμεσης προσωπικής βελτίωσης Expansion Method σας προσκαλούν στις συναντήσεις Συναισθηματικής Νοημοσύνης για τις επιπτώσεις της Πανδημίας, για τέσσερις συναντήσεις κάτω από την Ακρόπολη (Κυριακές απόγευμα), αρχής γενομένης την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 με συνδρομή από 10€.

Τέσσερις συναντήσεις που όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να παρακολουθήσουμε για να ξανανιώσουμε εσωτερική ελευθερία, σταθερότητα και ψυχική υγεία.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος: https://www.expansionmethod.com/akropoli και στο 2109841088.

Τέσσερις συναντήσεις ειδικά φτιαγμένες για τις ανάγκες της εποχής που το καθιστά απαραίτητο σε όλους. Βασισμένες στην θεωρία του Goleman, με ύλη από το μεγαλύτερο ινστιτούτο Συναισθηματικής μάθησης CASEL, συνδυασμένο με εργαλεία προσωπικής βελτίωσης από την καινοτόμο Expansion Method.

Με εισηγητές την Γιάννα Φαφαλιού, Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπεύτρια και επιστημονική υπεύθυνο του Κέντρου και τον χαρισματικό Αργύρη Σ. Μάρδα, συγγραφέα και δημιουργό της Expansion method, πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων.

Μέσα σε 4 μαγικές δια ζώσεις συναντήσεις κάτω από το φώς της Ακρόπολης θα καταφέρουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό και την εσωτερική μας δύναμη τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.

Υπάρχει η δυνατότητα για παρακολούθηση του online σεμιναρίου Βελτίωσης Δεικτών EQ κάθε Τετάρτη στο Emoducation.com που προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και βελτίωση των δεικτών έως και 30% και αποδεικτικό παρακολούθησης.

Οφέλη Συμμετοχής:
Ιδανικό σεμινάριο για όλους όσους θέλουν να έχουν καλές σχέσεις, θετικά συναισθήματα, εκπληρωμένους στόχους και καλή συναισθηματική υγεία.

Μαζί θα κερδίσουμε:

  • Αποφόρτιση τοξικών συναισθημάτων προερχόμενων από την πανδημία και τον εγκλεισμό.
  • Βελτίωση Φοβιών, Άγχους και Στρες.
  • Βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων.
  • Εσωτερική συμφιλίωση και “κεντράρισμα”.
  • Αναγνώριση συναισθημάτων και επιτυχημένη διαχείρισή τους.
  • Βελτίωση στην Αυτογνωσία, αναβάθμιση θετικών και βελτίωση αρνητικών στοιχείων.
  • ΙΔΑΝΙΚΟ για την επαναφορά της ψυχικής ισορροπίας.

Τώρα είναι η περίοδος που πρέπει όλοι να βελτιώσουμε τα συναισθήματά μας, τους στόχους και τις σχέσεις μας πιο πολύ από ποτέ για να αποτινάξουμε τη τοξικότητα που βιώνουμε στην πανδημία. Μόνο έτσι θα βγούμε όχι μόνο νικητές, αλλά και σοφότεροι από αυτή τη δοκιμασία.

Το ήξερες ότι η Συναισθηματική σου Νοημοσύνη είναι υπεύθυνη για την Ευτυχία και την Επιτυχία της δικής σου ζωής;

Χώρος Διεξαγωγής: Ακρόπολη
Τ: 210 9841088 Ε: info@emoducation.com, info@expansionmethod.com

Ημερομηνίες :
Κυριακή 21 Ιουνίου 19:00-21:00
Κυριακή 28 Ιουνίου 19:00-21:00
Κυριακή 5 Ιουλίου 19:00-21:00
Κυριακή 12 Ιουλίου 19:00-21:00

Κόστος: Γενική Συνδρομή: 20€
Με online κράτηση: 10€

Εισηγητές: Γιάννα Φαφαλιού, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης, Τιμητικό μέλος ICEM.
Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας, Δημιουργός Expansion Method, Ιδρυτικό μέλος Ελληνικού Κέντρου Συναισθηματικής Εκπαίδευσης, Συγγραφέας.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος: στο 2109841088.

Περισσότερες πληροφορίες για την Expansion Method (Ελληνική μέθοδος Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Διαχείρισης) και το Ελληνικό Κέντρο Συναισθηματικής Νοημοσύνης: www.expansionmethod.com και στο 2109841088 (Αργύρης Σ Μάρδας).

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.