Ο Α. Σ. Μάρδας στην ΕΡΤ

Ο ιδρυτής του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων συζήτησε με την Νάντια Κοντογεωργή και την ομάδα του φλερτ για το :Πώς μπορώ να κάνω μια νέα αρχή.

Ο ιδρυτής του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και της Expansion Method Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ στην ΕΡΤ1 με παρουσιάστρια την εξαιρετική και πολυτάλαντη Νάντια Κοντογεωργή. Η αφορμή ήταν η αναζήτηση μιας απάντησης στο ερώτημα: Πώς κάνω μια καινούρια αρχή, ειδικά αν έχει προηγηθεί ένα δύσκολο τέλος.

Η συνέντευξη στην ΕΡΤ

Η συνέντευξη ήταν περιεκτική σε πρακτικές σύμβουλές, με απλή γλώσσα που όλοι καταλαβαίνουν και μετέδωσε εξαιρετικής ποιότητας πληροφορίες. Η μεταδοτικότητα και ο ενθουσιασμός του Αργύρη Σ. Μάρδα έκλεψαν την παράσταση. Μίλησαν για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την Συναισθηματική Νοημοσύνη μας αλλά και τρόπους για να κάνουμε μια νέα αρχή!  Η άψογη προετοιμασία της παρουσιάστριας σε συνδυασμό την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο σετ, δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που θα ευχόμασταν να βλέπαμε σε καθημερινή βάση στην ελληνική τηλεόραση.

Και ως ήταν φυσικό, οι φίλοι του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων εκφράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και με προσωπικά μηνύματα μοιράζοντας την πληροφορία.

“Τέτοιες συζητήσεις είναι απαραίτητες στην ελληνική τηλεόραση. Αρκετά με το trash και την απαισιοδοξία”

“Τι ωραία που τα λες Αργύρη μου! Τα κάνεις πάντα να όλα πιο εύκολα” 

“…πράγματι πολύ περιεκτικός στο λόγο σου…”

μερικά από τα σχόλια που δεχθήκαμε.


Ευχόμαστε να απολαύσετε το βίντεο της συνέντευξης.

Αν θέλετε να βλέπετε το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων πιο συχνά στο φλΕΡΤ μπορείτε να στείλετε ένα μαιλ στην παραγωγή και να τους το ζητήσετε: programtv@ert.gr(Υπόψη Παραγωγή Φλερτ)


Μερικές από φωτογραφίες backstage. Μάρδας στην ΕΡΤΟ Μάρδας στην ΕΡΤ (φλΕΡΤ) 5Ο Μάρδας στην ΕΡΤ (φλΕΡΤ) 6Ο Μάρδας στην ΕΡΤ (φλΕΡΤ) 7Ο Μάρδας στην ΕΡΤ (φλΕΡΤ) 8

Συγγραφέας - Βιβλιογραφία - Συνδεσμοι

  • Συγγραφέας: Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων.
  1. Δείτε όλη την εκπομπή εδώ https://www.ertflix.gr/psychagogia/07sep2020-flert/ 

Πρόσφατα άρθρα

Layer 1
Σύνδεση Κατηγορίες
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.