Οδηγίες για να λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων δίνει την δυνατότητα να λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης (στα δωρεάν προγράμματα) και Πιστοποίηση Ολοκλήρωσης (στα προγράμματα με πρ. Συνδρομές). Όσο είσαστε μέλη μας (διατηρείτε τον λογαριασμό σας ενεργό) θα μπορούμε και να βεβαιώσουμε την παρακολούθηση σε όποιον μας το ζητήσει (εργοδότης, πανεπιστήμιο κλπ)

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβετε την Βεβαίωση Παρακολούθησης από τα προγράμματα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων.

Βρείτε το Πρόγραμμα που θέλετε

Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε και πατήστε το.

Πατήστε ΤΟ ΘΕΛΩ

Αφού το επιλέξετε θα ανοίξει η σελίδα με όλες τις πληροφορίες του προγράμματος. Μελετήστε τες και αν θέλετε να το παρακολουθήσετε πατήστε ΤΟ ΘΕΛΩ.

Κάντε Εγγραφή (ή Σύνδεση)

Για να παρακολουθήσετε τα προγράμματά μας πρέπει να είσαστε μέλος μας. Βάλτε τα στοιχεία σας στο παράθυρο που θα εμφανιστεί (ή πατήστε Συνέχισε με Facebook ή Συνέχισε με Google για άμεση εγγραφή).

Ξεκίνα

Πάτα ΞΕΚΙΝΑ στο πρόγραμμα και απόλαυσε την βελτίωση των συναισθημάτων σου. Σε περίπτωση που το πρόγραμμα έχει πρ κόστος συνδρομής, θα πρέπει να ολοκληρώσεις 2 βήματα για την απόκτησή του.

Πάτα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

Διάβασε ή παρακολούθησε το κάθε μάθημα και πάτα στο κάτω μέρος ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ για να προχωρήσεις στο επόμενο μάθημα.

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα ή η Ύλη βρίσκετε στο πορτοκαλί κουμπάκι πάνω αριστερά σε κάθε μάθημα. Εκεί μπορείς να βλέπεις και την πορεία σου.

Βεβαίωση

Όταν παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα και μόνο τότε θα σου εμφανιστεί αυτό το μήνυμα. Μπορείς να κατεβάσεις την Βεβαίωσή σου σε .pdf και να την εκτυπώσεις αν θες. Μπορείς να την βρεις και στο: Λογαριασμός/Τα Πτυχία μου.

Λάθος όνομα; Κανένα πρόβλημα.

Αν το όνομα που εμφανίζεται στην Βεβαίωσή σας είναι λάθος θα πρέπει να πάτε στον λογαριασμό σας (Πάνω δεξιά που λέει Γεια σου, στο ανθρωπάκι) και να κάνετε: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ και βάλτε εκεί το πραγματικό σας όνομα όπως θέλετε να το δείτε στην βεβαίωση και ξανακατεβάστε την βεβαίωσή σας.

Σύνδεση Κατηγορίες
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.