Νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών

Ακόμα περισσότερες κατηγορίες, ακόμα περισσότερες δυνατότητες, μόνο από το κέντρο που μας αγαπάει και το δείχνει. Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων.

Νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών 5
 • Έχετε νιώσει ποτέ διάκριση όταν ενώ έχετε τις γνώσεις και την εμπειρία, δεν είχατε τις κατάλληλες σπουδές για να λάβετε μια Υποτροφία;
 • Θα θέλατε να παρακολουθήσετε επαγγελματικά προγράμματα αλλά το κόστος ήταν αβάσταχτο για εσάς;
 • Έχετε ζηλέψει ποτέ κάποιον γνωστό σας που έλαβε μια μεγάλη Υποτροφία αλλά εσείς δεν μπορούσατε να πάρετε γιατί δεν πληρούσατε τα κριτήρια;
 • Θα θέλατε να αναγνωρίζεται, όχι μόνο το παρελθόν του ανθρώπου και οι επιλογές του, αλλά και η διάθεσή του για προσωπική ανάπτυξη και κοινωνική συνεισφορά;

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων είναι δίπλα μας. Μας αφουγκράζεται και προσφέρει αγάπη και φροντίδα όποτε του το ζητήσουμε. Έτσι και με τις Υποτροφίες. Καμία διάκριση. Όλοι μπορούν να τις λάβουν!


Στο Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα Υποτροφιών που αναγνωρίζει όχι μόνο τις ακαδημαϊκές γνώσεις αλλά και την εμπειρία και την διάθεση για Κοινωνική Συνεισφορά. Ένα πρόγραμμα Υποτροφιών φτιαγμένο για όλους, όχι για λίγους. Και το ονομάσαμε από τον εμπνευστή του Κέντρου και των προσπαθειών του, τον Αργύρη Σ. Μάρδα. 


Πώς λειτουργεί

Όλα τα προγράμματα του κέντρου χρηματοδοτούν τα λειτουργικά έξοδα μας, τις φιλανθρωπικές μας δράσεις και τα προγράμματα Υποτροφιών μας.

Όποιο πρόγραμμα και να επιλέξεις, να γνωρίζεις, ότι έχεις βοηθήσει έναν συνάνθρωπό σου είτε να μάθει κάτι που ήθελε, είτε να θεραπεύσει κάτι που τον πονούσε. Νιώσε περίφανη/ος όταν συμμετέχεις σε κάποιο πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων! 

Η Υποτροφία Μάρδα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα επαγγελματικά προγράμματα Πιστοποιήσεων του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Δείτε στην παρακάτω λίστα αναλυτικότερα τα προγράμματα και την κάλυψη της Υποτροφίας:

Υποχρεώσεις

Ο ευεργετούμενος σπουδαστής δεσμεύετε μετά το τέλος των σπουδών του να προσφέρει Κοινωνικό και Φιλανθρωπικό έργο μέσα στις Δράσεις του κέντρου.  Το κέντρο του παρέχει τους δέκτες και προσφέρει Εποπτεία και Υποστήριξη.


Πρόγραμμα Υποτροφιών
Photo by Jackson David on Unsplash

Τι χρειάζεσαι για να Εγκριθείς;

Καταφέραμε να προσφέρουμε το καλύτερο, ισότιμο και δίκαιο σύστημα Υποτροφιών φροντίζοντας να καλύψουμε το κενό της εκπαίδευσης, αξιοποιώντας το πάθος και την αγάπη για την προσφορά και τη φροντίδα. Για αυτό τον λόγο διευρύναμε τα κριτήρια για να μπορεί ο κάθε ένας να κάνει αίτηση και να έχει ίσες ευκαιρίες. 

Λαμβάνετε Υπόψη:

 • Σπουδές και σεμινάρια
 • Εμπειρία
 • Διάθεση για Κοινωνική Συνεισφορά
 • Συμμετοχή σε Φιλανθρωπικές Δράσεις, συμμετοχή σε άλλες ΜΚΟ ή κοινωφελής συλλόγους και εθελοντικές ομάδες.

Βήματα για να κάνετε την Αίτηση Υποτροφίας:

 1. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να συμπληρώσει την Φόρμα που μπορεί να βρει εδώ: Αίτηση Υποτροφίας Μάρδα 
 2. Επιλέγει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει και Υποβάλλει την Αίτηση
 3. Μέσα σε 24-48 ώρες θα λάβει την απάντηση για προέγκριση ή απόρριψη.

Μέσα σε λίγες ώρες ένας συνεργάτης μας θα δει την αίτησή σας, θα την αξιολογήσει και θα την υποβάλλει για τελική έγκριση. Μέχρι τότε θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ζητήσει περισσότερα στοιχεία για την συμπλήρωση της αίτησης. Το τηλέφωνο που θα σας καλέσει είναι το 2109841088 (βάλτε το στο κινητό σας για να ξέρετε ποιος σας καλεί).

Υπάρχουν πάντα τα τηλέφωνα του κέντρου μας για ό,τι χρειαστείτε: 2109841088.


Συγγραφέας - Βιβλιογραφία - Συνδεσμοι

Γνώρισε την Συναισθηματική μας Εκπαίδευση για όλους!

Σε εμάς είσαι πάντα πρώτη/ος

Κάνε εγγραφή και ενημερώσου πρώτη/ος για τα Challenges!

Layer 1
Σύνδεση Κατηγορίες
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.