Δωρεάν Σεμινάριο: Σωστή Επιλογή Καριέρας

Δωρεάν Σεμινάριο: Σωστή Επιλογή Καριέρας 1

Ανακαλύψτε τα οφέλη του να επιλέγεις την καριέρα που σε κάνει χαρούμενο και αξιοποίησε πάθος σου στο έπακρο δημιουργώντας την καλύτερη ζωή που θα μπορούσες να έχεις. Με τον Αργύρη Σ. Μάρδα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Πρόεδρος του ΕΚΣ και τη Κωνσταντίνα Θεοδωρίδου, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Expansion.

Η Πανδημία μας έδωσε ένα απροσδόκητο όφελος, να κοιτάξουμε μέσα μας και να δούμε τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Αυτή η απόφαση οδήγησε εκατομμύρια συμπολίτες μας σε δεκάδες χώρες να αλλάξουν καριέρα. Μάθε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δουλειά που κάνεις δεν σου ταιριάζει. Μάθε πώς μπορείς να βρεις το δικό σου πάθος και την εργασία που σε κάνει χαρούμενη/ο.


Θέλετε προσωποποιημένη Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων;

Προσφέρουμε σε όσους το θέλουν και Βεβαίωση Παρακολούθησης με μικρό κόστος για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών και κοινωνικών μας δράσεων. Οι Βεβαιώσεις είναι Ηλεκτρονικές και δίδονται μόνο σε όσους έχουν παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα. Την βεβαίωση μπορείτε να την βάλετε στο βιογραφικό σας. Βεβαιώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων η Παρακολούθηση και η Ολοκλήρωσή του Προγράμματος. 


Παρουσίαση: Αργύρης Σ. Μάρδας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, συγγραφέας, πρόεδρος ΕΚΣ, δημιουργός Expansion Method, Κωνσταντίνα Θεοδωρίδου, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Expansion.

Εισαγωγή

1
Οδηγίες Απόλαυσης | Emoducation
1 Λεπτό
2
Γνωρίστε το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων και τα προνόμια των μελών του
2 λεπτά
3
Θέλεις Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων;
2 λεπτά

Σεμινάριο

1
Σεμινάριο: Σωστή Επιλογή Καριέρας

Επίλογος

1
Σε ευχαριστούμε που μας παρακολούθησες!
3 λεπτά

Θες να είσαι ο πρώτος που θα πει την άποψή του;

Ωπ! Παρακαλώ συνδέσου για να μας γράψεις
Εγγεγραμμένοι: 33 μαθητές
Μαθήματα: 5
Δωρεάν Σεμινάριο: Σωστή Επιλογή Καριέρας
Πρ Συνδρομή:
Δωρεάν
Layer 1
Σύνδεση Κατηγορίες
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.