Περιοχή Επαγγελματιών

Συμβούλων PdC Expansion Method

Δείτε όλες τις εξελίξεις, γνωρίστε όλα τα εργαλεία, πάρτε μέρος στις έρευνες, αναβαθμίστε την προσφορά σας με τα νέα εργαλεία. 

Ετήσιο πρόγραμμα Επαγγελματιών PdC

Βρες ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει και εγγράψου τώρα! Συνδρομές από 10-99€/χρόνο.

Παρατηρήσεις:

  • Το κόστος της διαφημιστικής προβολής Google είναι κατά προσέγγιση.
  • Το Social Media Προβολή περιλαμβάνει δημιουργία επαγγελματικής σελίδα και διασύνδεση με αυτή της μεθόδου και του Κέντρου.
  • Το Επαγγελματικό Email είναι με κατάληξη @expansionmethod.com και περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες από το Google Workspace (google meet, G Suite, Calendar κ.α.)
  • Η Επαγγελματική σελίδα είναι στο site της Expansion και είναι κάπως έτσι: www.expansiontherapy.com/pdc/to-onoma-sas

Νέα Πιστοποίηση PdC 2020

Πιστή στην παράδοσή της, η Expansion Method αναβαθμίζεται ανά 3-4 χρόνια. Στην τελευταία αναβάθμιση δημιουργήθηκε η 2ήμερη Expansion Method, η Expansion SEL Coaching, που προσφέρει την δυνατότητα να παρέχουν οι σύμβουλοι και μονοήμερες συμβουλευτικές υπηρεσίες, βελτιώσεις στην ορολογία, στην θεωρία και αναβαθμίσεις στον Συστημικό Οραματισμό.

Νέo Εγχειρίδιο Expansion Method 5.1

Περιλαμβάνει την: 2ήμερη Expansion Method, η Expansion SEL Coaching, βελτιώσεις στην ορολογία, στην θεωρία και αναβαθμίσεις στον Συστημικό Οραματισμό. Ισχύουν οι εκπτωτικοί κωδικοί των Ετήσιων Συνδρομών (100% έκπτωση).

Βρίσκετε σε φάση διόρθωσης οπότε: Κατεβάζετε το Εγχειρίδιο. Όποιο λάθος διαπιστώσετε (γραμματικό συντακτικό ή άλλο) μας το λέτε και το διορθώνουμε.

Το 5.2 Εγχειρίδιο θα έχει μέσα τις καλύτερες πτυχιακές μελέτες του τμήματος Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2020. 

Πάρε μέρος στο Νέο Εκπαιδευτικό τμήμα ως Επόπτης

Παρακολούθησε ξανά το Επαγγελματικό τμήμα εντελώς δωρεάν με άλλη ιδιότητα, ως Επόπτης. Βοήθησε τους νέους Συμβούλους με τη Σοφία και τη Γνώση σου και γέμισε εμπειρίες και νέες πληροφορείς.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2109841088.

Επόμενο Τμήμα: Νοέμβριος 2021.

Για τις Θεραπευτικές Εφαρμογές

 

Οδηγίες για Google Meet

Δες όλα τα βήματα για το πώς να κλείνεις ραντεβού και να στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις, τα τεστ και το θεραπευτικό Συμφωνητικό.

Πρότυπο Εμαιλ πελατών

Περιέχει: Ημέρες και ώρες, Τεστ EQ και PERMA και Θεραπευτικό Συμβόλαιο

Έντυπο Expansion Landmark

Φόρμα Έρευνας

Επαναπρογραμματισμός

Κατέβασε εδώ τα νέα γραφιστικά για τον επαναπρογραμματισμό. Θα μπορείς να τα στέλνεις σε mail ή κατά την διάρκεια της βιντεοκλήσης.

Περισσότεαρ στο 2109841088.

Πάρε μέρος στην Έρευνά μας

Δες τις περιπτώσεις –  θέματα που ερευνάμε αυτή την περίοδο και κατέθεσε τις δικές σου περιπτώσεις – αποτελέσματα

Βελτίωση Ύπνου

Αν έχεις αντιμετωπίσει περιπτώσεις με αϋπνία, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για να συμπεριλάβουμε την εφαρμογή σου στην έρευνα. 

Κρίσεις Πανικού

Αν έχεις αντιμετωπίσει περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για να συμπεριλάβουμε την εφαρμογή σου στην έρευνα. 

Διατροφικά Προβλήματα

Αν έχεις αντιμετωπίσει περιπτώσεις με Διατροφικά Προβλήματα, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για να συμπεριλάβουμε την εφαρμογή σου στην έρευνα. 

2η ΔΚΕ

Σύνδεση Κατηγορίες
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.