Βελτίωση EQ

Βελτίωσε το EQ σου έως και 30%

Πάρε μέρος στο μοναδικό μηνιαίο πρόγραμμα που εκπαιδεύει και βελτιώνει την Συναισθηματική σου Νοημοσύνη έως και +30%. Εγγυημένα και με αποδείξεις και με μόνο 25€.

Kλείσε τη θέση σου τώρα!

Το μοναδικό πρόγραμμα βελτίωσης Συναισθηματικής Νοημοσύνης (EQ τύπου GOLEMAN) που εγγυάται αύξηση έως και 30% στους προβληματικούς δείκτες. Το αποτέλεσμα; Περισσότερη ευτυχία, υγιής συναισθηματική διαχείριση και όμορφες κοινωνικές σχέσεις.

“Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες θα καταφέρουμε να εκπαιδευτούμε στην Συναισθηματική Διαχείριση, στο πώς να δημιουργούμε Προσωπικά Κίνητρα, στην αναβάθμιση των Κοινωνικών Δεξιοτήτων, στο πώς να αφουγκραζόμαστε και να νιώθουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους (Ενσυναίσθηση). Θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την Αυτογνωσία μας αλλά και να βελτιώσουμε τους δείκτες Συναισθηματικής Νοημοσύνης μας έως και 30%.”

Αργύρης Σ. Μάρδας, εισηγητής προγράμματος.

Ιδανικό για: Εργαζόμενους, Μαθητές και Εκπαιδευτικούς και για όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την ευτυχία και την δυνατότητα επιτυχίας στη ζωή τους. Το πρόγραμμα βελτίωσης Συναισθηματικής Νοημοσύνης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων εγγυάτε την έως και 30% βελτίωση των δεικτών με τεστ GOLEMAN πριν και μετά το τέλος της εκπαίδευσης.

Με ένα κλικ παρακολουθείς όλα τα ασύγχρονα μαθήματα με τον δικό σου ρυθμό, από όπου θέλεις, όποτε θέλεις. Προτείνουμε να κάνετε ένα δείκτη κάθε εβδομάδα για να υπάρχει χρόνος για της ασκήσεις που βοηθάνε στην βελτίωση των δεικτών.

Στο τέλος του προγράμματος υπάρχει μια Μυστική Συνάντηση που θα συναντηθούμε διαδικτυακά μέσω ZOOM και θα μιλήσουμε ελευθέρα για τα θέματα που μας απασχολούν , την εμπειρία μας με το πρόγραμμα και θα γνωριστούμε καλύτερα με τον εισηγητή Αργύρη Σ. Μάρδα. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή του ΖΟΟΜ δωρεάν εδώ: https://zoom.us/download 

Δεν χρειάζεται να ζεις στην Αθήνα για να παρακολουθήσεις τα προγράμματα του emoducation. Δίνουμε πάντα την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως τοποθεσίας να παρακολουθήσουν ενεργά όλα μας τα προγράμματα, χωρίς να χάνουν τίποτα από την ποιότητα. Αντιθέτως, με την καινοτόμα χρήση της τεχνολογίας θα διαπιστώσετε και εσείς ότι ένα online πρόγραμμα μπορεί να είναι πολύ πιο ψυχαγωγικό και περιεκτικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Ναι, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα λάβεις το προσωποποιημένο πιστοποιητικό εγκεκριμένο από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων.

Τι θα μάθεις...

Θα γνωρίσεις όλες τις δεξιότητες Συναισθηματικής Νοημοσύνης που έχεις αλλά μπορεί να μην αξιοποιείς επαρκώς. Δες αναλυτικά παρακάτω:

Αυτογνωσία

Μάθε τα βασικά για την Αυτογνωσία σου και τρόπους να την βελτιώνεις.

Συναισθηματική Διαχείριση

Θα μάθουμε τεχνικές να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας για να ζούμε μια χαρούμενη ζωή.

Προσωπικά Κίνητρα

Θα βρούμε τι είναι αυτό που σε κινεί για να λαμβάνεις θετικές αποφάσεις.

Ενσυναίσθηση

Θα μάθουμε τι είναι η Ενσυναίσθηση και ποια είναι τα οφέλη της.

Κοινωνικές Δεξιότητες

Θα μάθουμε δεξιότητες που κοινωνικοποιούν και τρόπους να διατηρούμε κοινωνικές επαφές.

Βασισμένο πάνω στην ύλη του Daniel Goleman τον πατέρα της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Με ενσωματωμένα εργαλεία της πιο γρήγορης μεθόδου προσωπικής βελτίωσης Expansion Method:

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι μαθητές  μας

Οφέλη Βελτίωσης EQ

Το EQ σου είναι υπεύθυνο για την Ευτυχία και την Επιτυχία στη ζωή σου. Θυμήσου: Πόσους πανέξυπνους ανθρώπους γνωρίζεις που δεν είναι χαρούμενοι ή ευτυχισμένοι;

Επιτρέπει καλύτερη ομαδική εργασία

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές

Μπορείτε να χειριστείτε δύσκολες συνομιλίες

Είναι μια από τις πλέον βασικότερες δεξιότητες

Χαμηλότερο άγχος, στρες, περισσότερες επιτυχίες

Είναι βασικό χαρακτηριστικό ισχυρού ηγέτη

Πάρε τώρα την Πιστοποίησή σου

Είτε την θέλεις για την δική σου προσωπική εξέλιξη, είτε για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου, ένα είναι σίγουρο. Τα άτομα με υψηλό EQ έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν εργασία και να νιώσουν πετυχημένοι και ευτυχισμένοι. Αν έχεις και Πιστοποιητικό, ακόμα καλύτερα!

Kλείσε τη θέση σου τώρα!

Με εμάς είσαστε πάντα πρώτοι

Γραφτείτε στα Newsletters μας για να είστε πρώτοι στα νέα, στα άρθρα, στις προσφορές!
Βαλτε εδω το Email σας
Παρακαλώ περιμένετε...
Σύνδεση Categories
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο emoducation.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.